Ohra Autoverzekering

Meer weten over Ohra Autoverzekeringen? Op deze website vind je diverse aanbieders van allerlei autoverzekeringen. We geven je daarmee een goed beeld van alle verzekeraars en verstrekken daarnaast betrouwbare informatie. Met die informatie is het gemakkelijker om de juiste keuzes te maken. Zo kan je daarmee gemakkelijker een goedkope autoverzekering afsluiten of juist eentje die perfect aansluit bij je wensen.

Een autoverzekeraar die we in iedere vergelijking opnemen is OHRA. De verzekeringen van deze verzekeraar staan zeer goed bekend, mede dankzij de transparante en goede voorwaarden. Zo heeft deze verzekeraar een goede schadeafhandeling. Schades kan je eventueel via een app doorgeven middels een schadeformulier. Dat maakt het allemaal stukken eenvoudiger. Hieronder beschrijven we nog enkele voordelen van OHRA autoverzekeringen.

De voordelen van OHRA Autoverzekeringen

Met name de All Risk autoverzekering van deze verzekeraar staat zeer goed bekend. Zo heeft deze verzekering bij Moneyview maar liefst 5 sterren gekregen en niet voor niets! Deze verzekering staat dan ook wel bekend als het zogenoemde paradepaard van OHRA.

OHRA is wat duurder dan gemiddeld

Wel is de verzekeraar wellicht niet voor iedereen de beste keuze. Want wil je vooral een goedkope autoverzekering afsluiten, dan is OHRA voor jou misschien niet de beste optie. Er zijn wel degelijk andere verzekeraars bij wie je minder premie betaalt. Maar het is belangrijk om je niet alleen blind te staren op de premie die in eerste instantie getoond wordt. Zo ben je bij OHRA waarschijnlijk juist wel goedkoper uit wanneer je minder schadevrije jaren hebt. In elk geval is het zeker aan te bevelen om OHRA standaard mee te nemen in je vergelijking.

Online zaken regelen

Ohra autoverzekeringen

Het grote voordeel van OHRA autoverzekeringen is ook dat je alle zaken gewoon online kan regelen. En het afsluiten van een goede verzekering is slechts minutenwerk. De verzekeraar doet alles digitaal. Zo ontvang je de polis in je mailbox en kan je schades online indienen, bijvoorbeeld via een app op je smartphone. Je maakt een foto van de rekening die je wilt claimen en levert die via de app aan.

Het voordeel van een bekende verzekeraar

Het heeft tenslotte ook wel degelijk voordelen voor jou om een verzekering bij een gerenommeerde verzekeraar af te sluiten. OHRA is daar een van. Want deze autoverzekeraar is niet voor niets zo groot geworden. Toch zijn er wel degelijk punten die verbeterd kunnen worden. Die beschrijven we hieronder.

Alle verbeterpunten bij Ohra autoverzekeringen

Eerlijk is eerlijk: OHRA heeft zeer veel positieve punten maar er zijn ook wel punten te benoemen die misschien wat beter kunnen. Wij hebben geen enkele relatie met deze verzekeraar. Daarom kunnen we in alle objectiviteit een van deze punten hier benoemen.

Premiestelling

Een verbeterpunt die in onze beleving belangrijk is, is de premiestelling. Deze kunnen wat ons betreft wel wat lager zijn gelet op de premies bij andere verzekeraas. Je bent gewoon wat duurder uit wanneer je bij OHRA een autoverzekering afsluit dan bij andere verzekeraars.

Verdere positieve punten

Het valt ons op dat er over OHRA vrijwel geen negatieve beoordelingen op websites worden achtergelaten. Daarvoor hebben we zelfs meerdere fora doorgenomen. Klachten die er zijn worden zeer snel en goed afgehandeld. De negatieve recensies die er wel zijn blijken al erg oud te zijn. Kennelijk is er daarom door OHRA goed geluisterd en heeft men veel verbeteringen doorgevoerd.

Keurmerk klantgericht verzekeren

OHRA stelt dat de klant altijd centraal staat. Zij voldoen dan ook aan de meest strenge normen en kunnen dankzij dat beschikken over het Keurmerk Klantgericht Verzekeren die door de Stichting toetsing verzekeraars wordt uitgedeeld. Zo is de verzekeraar zeer duidelijk, toegankelijk, transparant en vindbaar. Sluit je een autoverzekering af bij deze verzekeraar, dan is één ding zeker: Je hebt te maken met een verzekeraar die zo klantgericht mogelijk verzekerd.