Inshared Autoverzekering

Er zijn zoveel autoverzekeraars dat het haast ondoenlijk is om iedere verzekeraar apart te beschrijven. Daarom beperken we ons tot een aantal verzekeraars waarvan we weten dat zij altijd het beste van het beste te bieden hebben. Ditmaal informeren we over Inshared autoverzekering omdat deze verzekeraar opvalt door de lage premiestelling. Meer informatie over deze verzekeraar vind je hieronder.

Eén van de laagste premies

Inshared staat bekend als een autoverzekeraar die een van de laagste premies hanteert. Bij deze verzekeraar is menigeen dus het goedkoopste uit. Mede dankzij de lage premiestelling maar ook vanwege de goede voorwaarden, is deze verzekeraar in de laatste jaren uitgegroeid tot een van de grotere verzekeraars in Nederland.

Inshared is Achmea

Overigens is Inshared zelf geen verzekeraar. Want Achmea is het moederbedrijf van Inshared. De oprichters van Inshared komen dan ook bij Achmea vandaan.

Waarom zou jij een Inshared autoverzekering afsluiten?

Inshared autoverzekering afsluitenEr kunnen meerdere redenen zijn waarom het afsluiten van een Inshared autoverzekering een prima alternatief is. Laten we er niet omheen draaien. Want de prijs is voor veel verzekerden kennelijk een belangrijke reden om bij hen een autoverzekering af te sluiten. Maar wat ook belangrijk is is de mate waarop je gebruik kan maken van de voorwaarden. Zo krijgen klanten altijd vervangend vervoer bij schade bij een WA dekking. En dat is bij lang niet iedere verzekeraar standaard in het pakket opgenomen.

Online verzekeren

Ook biedt Inshared autoverzekeringen de mogelijkheid om je online te kunnen verzekeren. Bij veel verzekeraars is het online afsluiten van een autoverzekering mogelijk maar niet bij alle. Toch zijn er wel degelijk verbeterpunten mogelijk bij Inshared autoverzekeringen. Die bespreken we met jou hieronder.

Verbeterpunten Inshared

Natuurlijk is geen enkele autoverzekeraar perfect, toch? Ook bij Inshared is er nog wel het een en ander te verbeteren. Zo kan de verzekeraar haar klanten wellicht wat beter informeren over de voorwaarden voordat er daadwerkelijk een verzekering afgesloten wordt. Een goed voorbeeld is de leeftijd van een auto die verzekerd wordt.

Weinig mensen zijn ervan op de hoogte dat de premie wordt verhoogd indien een auto 12 jaar oud wordt. Men sluit een goedkope verzekering af voor een auto die bijvoorbeeld 11 jaar en 8 maanden oud is, niet wetende dat de premie plotseling verhoogd wordt indien deze 12 jaar oud is. De communicatie naar klanten toe kan wellicht iets beter. Overigens kan iedereen altijd op elk gewenst moment overstappen naar een andere verzekeraar.

Onze algemene indruk van Inshared autoverzekeringen

We proberen hieronder tenslotte nog onze algemene indruk van deze verzekeraar op papier te zetten. Inshared doet het op marketinggebied bijvoorbeeld fantastisch en de website ziet er duidelijk uit. Toch zijn we enkele negatieve recensies op het internet tegen gekomen van verzekerden die iets minder tevreden waren over de afhandeling van schade. Wat opvalt is dat men bij deze verzekeraar bij schade snel terugvalt in de opgebouwd tredes. Ook is de uitkering van schade lager dan bij sommige andere verzekeraars.

Dit komt doordat Inshared rekening houdt met het reparatiebedrijf ABS en de kosten die zij rekenen voor reparatie of vervanging. Met andere woorden: Schade wordt niet altijd even ruimschoots vergoed. Laat je bijvoorbeeld je wagen herstellen bij een ander bedrijf? Dan moet je geld bijleggen.

Onze uiteindelijke conclusie

Onze uiteindelijke conclusie is dat Inshared autoverzekering een goede keuze is wanneer je niet teveel wilt betalen aan premie. Maar het is wel oppassen geblazen, want mocht je schade maken dan wordt lang niet altijd alles even volledig vergoed. Vaak moet je er zelf achteraan gaan, zodat je toch alles volledig vergoed krijgt. Een verzekeraar die wel ruime dekkingen biedt is OHRA maar zij zijn dan ook weer duurder.