Autoverzekering afsluiten met Kado

Een autoverzekering afsluiten met kado, dat klinkt nogal aanlokkelijk. Op deze pagina kun je de verschillende autoverzekeringen met cadeau vergelijken en zien welke cadeaus je kunt krijgen.

Kiezen voor een autoverzekering afsluiten met kado

Er zijn verzekeraars die hun toekomstige klanten verwelkomen met een kado. Onderling tussen de autoverzekeraars is er erg veel concurrentie. Zij doen er dan ook alles aan om ‘zieltjes te winnen’. Het weggeven van cadeaus vind daarvandaan zijn oorsprong. En waarom zou jij daar geen gebruik van maken? Een autoverzekering afsluiten met kado is namelijk erg interessant.

Soorten cadeaus die weggeven worden door autoverzekeraars

Autoverzekering afsluiten met kadoWat voor cadeaus kun je verwachten bij het autoverzekering afsluiten met Kado? De geschenken verschillen nogal per aanbieder. Bij de een maak je kans op een prijs indien je een autoverzekering afsluit terwijl er ook verzekeraars zijn die standaard een geschenk bieden.

Bepaalde verzekeraars trakteren hun nieuwe klanten ook op een forse welkomstkorting zodat ze bijvoorbeeld 1, 2 of 3 maanden gratis verzekerd mogen rijden. Of zij bieden extra no-claimkorting. Sommige verzekeraars geven ook een ‘gratis’ tablet weg en weer andere een luxe autobril voor een beter zicht op de weg.

Is iets gratis krijgen ook echt gratis?

Hieronder beschrijven we enkele aandachtspunten voor degenen die een autoverzekering afsluiten met kado. Want is gratis wel echt gratis? Wie betaalt het kado… Jij of de verzekeraar? Natuurlijk is het zo dat verzekeraars uiteindelijk deze cadeaus laten betalen door hun klanten. Kennelijk hebben ze voldoende in kas om nieuwe klanten te verwelkomen met een kado. Daarom is het verstandig om altijd autoverzekeraars met elkaar te vergelijken. Of ze nou wel of geen cadeau weggeven indien je een verzekering bij ze afsluit.

Alle soorten cadeaus die weggegeven worden:

  • Welke soorten kado’s zijn er?
  • Gratis 1 APK, nieuwe autobanden en zelfs ruitgravering
  • Cadeaubonnen
  • Elektronische producten zoals een tablet
  • Geld (cashback)
  • Weekend weg of vliegtickets

Veel no-claimkorting als kado

Het meest voordelig ben je meestal uit bij de verzekeraars bij wie je veel korting kado krijgt. Want immers, zeg nou eerlijk.. Wat heb je aan een vliegticket kado als je vliegangst hebt? Of aan een Karwei cadeaubon terwijl je geen klusser bent? Voor de meesten is extra no-claimkorting krijgen daarom het beste kado die ze kunnen ontvangen. En het voordeel kan aanzienlijk oplopen. Verzekeraars bepalen de hoogte van de premie aan de hand van een aantal factoren.

Eén daarvan is het aantal schadevrije jaren die je hebt opgebouwd. En lang niet iedere verzekeraar beloond het aantal schadevrije jaren met veel no-claimkorting. Heb je weinig schadevrije jaren opgebouwd? Dan kan je geld besparen door juist een verzekeraar te vinden die meer no-claimkorting biedt dan anderen.

Vergelijken op kadoos

Staar je niet blind op grandioze acties, kortingen of kadoos die door autoverzekeraars weggeven worden. Natuurlijk kan het zo zijn dat je er echt op vooruit gaat bij bepaalde verzekeraars maar we raden je aan om zo objectief mogelijk al het aanbod met elkaar te vergelijken. Bereken wat je daadwerkelijk per jaar kwijt bent aan premie en let speciaal op de voorwaarden.

Die voorwaarden zijn erg belangrijk. Je kan natuurlijk bij het autoverzekering afsluiten met kado ook meteen zien of en wat voor cadeaus de verzekeraars aanbieden. Belangrijk is wel dat je ook de voorwaarden daarvan goed doorleest! Soms moet je namelijk aan bepaalde voorwaarden voldoen voordat je aanspraak kan maken op een kado.